SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Izključitev odgovornosti

Opozarjamo vas, da je material na tej spletni strani izključno informativnega značaja. Podjetje MIKES d.o.o. si prizadeva redno posodabljati informacije na spletni strani, vendar ne more jamčiti za njihovo natančnost ob vsakem času. MIKES d.o.o. ne sprejema nobene odgovornosti za težave, ki so posledica uporabe teh spletnih strani ali povezav na druge spletne strani.

 

Opozorilo glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe

Zaradi varnostnih razlogov, kot tudi zaradi zagotovitve nemotene uporabe vsem uporabnikom, MIKES d.o.o. uporablja programske rešitve za spremljanje obiska/prometa in za identifikacijo nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kakšnega drugačnega načina povzročanja škode. V primeru pooblaščenih zakonitih preiskav in skladno s potrebnimi zakonitimi postopki se lahko informacije iz teh virov uporabijo za identifikacijo posameznikov.

 

Zunanje povezave

Zaradi prikladnosti lahko nekatere spletne strani ali podstrani podjetja MIKES d.o.o. omogočajo povezave na druge spletne strani. MIKES d.o.o. ni odgovoren za dosegljivost ali vsebino teh zunanjih spletnih strani, prav tako ne odobrava, jamči ali garantira za produkte, storitve, informacije, ki jih ponujajo navedene spletne strani.

 

Nepričakovani oglasi

Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš spletni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge spletne strani, ki ste jih obiskovali ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. MIKES d.o.o. ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku med obiskovanjem naših spletnih strani.

 

Avtorske pravice (Copyright)

Te spletne strani vsebujejo materiale, ki so zaščiteni po avtorskem (copyright) pravu. Za te materiale podjetje MIKES d.o.o. obdrži pravice reprodukcije ali redistribucije. Od vseh oseb, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahteva avtor oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobronamerno, kot dovoljujejo predpisi o avtorskih pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne namene, kot so izobraževanje, učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.

 

SOGLASJE ZA OBDELOVANJE OSEBNIH PODATKOV IN PRAVICE POSAMEZNIKA

Prejemanje e-novic je brezplačno in brez obveznosti. Njihovo prejemanje lahko kadarkoli in brez navajanja razloga prekličete. Vaša pravica je, da kadarkoli in brez navajanja razloga zahtevate vpogled, omejitev obdelave, prenos, popravek ali popolni izbris podatkov, ki ste vnesli ob prijavi. Prav tako lahko kadarkoli prekličete to soglasje. Več o vaših pravicah v naši politiki varstva osebnih podatkov.
E-novice lahko poleg brezplačnih informacij vsebujejo tudi informacije o ugodnostih, promocijah in ponudbah izdelkov in storitev. Za namen obveščanja in neposrednega trženja z e-pošto in namene podpore pri zagotavljanju storitev poleg e-naslova, do preklica oz. zahteve po izbrisu, v podjetju MIKES d.o.o.hranimo tudi ostale podatke, ki ste jih vnesli ob prijavi (ime in priimek). Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje.
Z izpolnitvijo spletnega obrazca za povpraševanje ali oddajo naročila ali s prijavo na e-noviceprostovoljno dajete izrecno privolitev, da lahko podjetje MIKES d.o.o. kot upravljalec osebne podatke iz prijaveskladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) zbira in obdelujeza namene informiranja in trženja ter vas po e-pošti ali telefonu kontaktira o drugi ponudbi, izobraževanjih, dogodkih in aktivnostih s področja delovanja družbe.
Z izpolnitvijo spletnega obrazca za povpraševanje ali oddajo naročila ali s prijavo na e-novicepotrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in da imateskladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da:

- zahtevate dostop do osebnih podatkov,
- zahtevate popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z vami, in da imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov,
- soglasje kadarkoli prekličete z obvestilom po elektronski pošti in tako, da sledite navodilom na odjavni strani, povezava do katere je tudi del vsakega poslanega sporočila,
- pri Informacijskem pooblaščencu vložite pritožbo.